2019. jan. 3.

Találd meg saját stílusodat! - gyorselemzés

Vezeti:

Bagosi Márta grafostylist, grafológus, képzőművész

2002 augusztus elején találkoztam a Grafológiai Intézet reklámjával, ami felkeltette a figyelmemet, és a meghirdetett nyílt óra után már tudtam, hogy ebből szerelem lesz. Pár nap múlva a „GrafoGárdony” rendezvényre is elmentem, sőt, még abban az évben beléptem a MÍT tagjai közé.

2004 májusától sok éven át a Grafológiai Intézet oktatási részlegén dolgoztam, koordináltam az intézet gyorselemző csapatát, valamint saját kidolgozott rendszerem alapján oktattam a végzős hallgatókat a gyorselemzés minden szépségére.

Közben 2004-ben letettem a grafológusi szakasszisztensi vizsgát, majd 2006-ban megszereztem az OKJ-s grafológusi bizonyítványt.

Jelentős tapasztalatot szereztem grafológiai szakértői vélemények, pályaorientációs vizsgálatok és referencialevelek készítésében. A gyorselemzések és a szakértői vélemények jóvoltából több ezer, gondosan összegyűjtött írásminta tulajdonosa lettem, illetve ennyi csodálatos személyiséget tártam fel.

A grafológia iránti szerelmem azóta is tart, és örök lesz számomra – grafológiai tudásomat pedig a néhány éve megszerzett stílustanácsadói végzettségemmel párosítva most már grafostylistként is kamatoztatom.

Hitvallásom: minden ember csodálatos, egyedi és megismételhetetlen!

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.