2017. dec. 28.

Írásazonosító játék: vajon mennyire ügyes írásszakértő lennél?

Vezeti:

Piller Ervin grafológus-írásszakértő


Az írásvizsgálat szakmai részével a Bodroghy Péter által alapított, Grafológusok  és Írásszakértők Országos Szövetségének  „Oktatói  Műhelyében” kerültem kapcsolatba grafológushallgatóként. Külön megtiszteltetésként élem meg, hogy egykori  képzőintézményemben a 2007. évtől  az elnöki teendők ellátásával bízott meg a Szövetség tagsága.

Grafológusként olyan, kézírásban megjelenő személyiségjegyek kutatása felé fordult az érdeklődésem, mely grafikai megoldások, illetve azok  összefüggéseinek értékelése alkalmasnak bizonyulhattak a kézíró személyek azonosítására. Tekintettel arra, hogy a kézírások leválasztása, vagyis a kézírók identifikálása szakszerűen csak  összehasonlító vizsgálattal végezhető el, ezért elengedhetetlen volt az ezzel kapcsolatos tananyag  elsajátítása. 

A vizsga és az  írásszakértői oklevél megszerzése után lehetőséget kaptam az Országos Írásszakértő Intézetnél szakoktatói feladat ellátására, ilyen körülmények között 13 évig  oktattam  az írásszakértés tantárgyat.  

A szakértői írásvizsgálat életem fő részévé vált,  hiszen a 2005. évtől napjainkig saját cégemben hivatásszerűen írásszakértő munkát végzek.

Weboldal: http://www.grafologirsz.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.